Wildplukwandeling in de Tapijntuin

In het voorjaar is alles jong en mals, maar wat kun je zoal eten midden in de zomer? Welke eetbare bloemen fleuren je gerecht op? En wat zijn de medicinale werkingen van wilde planten? We gaan het allemaal ontdekken door er samen op uit te gaan tijdens deze zomerse avond! Al deze vragen komen aan bod terwijl we onze mandjes vullen met voedsel. En ‘the proof lies in the eating’, dus toveren we alles om tot een heerlijke en voedzame maaltijd die we samen nuttigen!

Wanneer?
4 augustus van 18:00-21:30
Waar?
Tapijntuin en omgeving. Start in de tuin.
Kosten
Deelname EUR 15,- pp; vrijwilligers van Tapijntuin genieten van een gratis deelname.


Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@tapijntuin.nl én het geldbedrag over te maken aan NL89TRIO0197864856 o.v.v. ‘wildpluk’.


Wees er snel bij want vol = vol (max. 12 deelnemers).